Contact

Marcela Ropotin –Secretar Şef: 0269/210530 int. 114

 

Adriana Argatu –Secretar: 0269/ 210530 int. 112


Ciprian Ioan Meţiu Secretar: 0269/ 216755 int. 101

ID Mess/E-mail: metiuciprian@yahoo.com

Răspunsuri

  1. Va rog sa-mi trimiteti adresele de e-mail ale Pr. Pantis si Pr. Iosu pt tematica la Formare duhoniceasca.

    Va multumesc
    Pr. Dinu A.
    Teologie, Iasi

  2. Stimate doamna/domn,

    Sunt un elev roman din strainatate si voi termina anul acesta liceul. Vreau sa vin in Romania sa fac facultatea de Teologie Ortodoxa (Pastorala) la Sibiu, la zi. Am vazut pe site-ul facultatii ca examenul de admitere se va da din Teologie Fundamentală şi Dogmatică. Am tot cautat materia necesara pentru a putea invata pentru aceasta proba scrisa, dar nu am gasit. Ati putea, va rog frumos, sa imi dati o adresa precisa de internet unde as putea gasi materia necesara. Daca nu este disponibil pe internet atunci numele cartii, autorul editia, etc. Am vazut ca este o bibliografie pe site-ul facultatii, dar nu specifica care anume este pentru Teologie Fundamentala si Dogmatica.

    Va multumesc

  3. As dori adresa de mail a Parintelui Profesor PAVEL, pt lucrarea de licenta. MULTUMESC !

  4. Aș vrea să vă rog să-mi trimiteți o informație în legătură cu examenul de capacitate preoțească din toamnă. Mulțumesc anticipat

  5. Pentru Secretariat,
    Am nevoie de o adeverinta de studii-am fost student al Institutului teologic de grad universitar-sibiu-intre anii 1964-1968,cu frecventa la zi-pentru Casa de pensii.
    va rog sa-mi spuneti la ce adresa sa trimit cerea in cauza.
    Preot Simion Felecan-München -Germania

  6. Buna ziua! As vrea daca se poate, cateva date despre masterul la sectia Istorice.
    Cu respect, Iulia.

  7. Va rog frumos, daca îmi puteţi răspunde: pentru anul 1 -zi- pastorala, examenul la vechiul testament este scris sau oral şi la ce ora începe?
    Va multumesc!

    Imi cer iertare pentru deranj!

  8. Buna ziua! Mocanu Daniel sunt si am o intrebare referitoare la documentele pentru inscrierea la Master. Sunt necesare la dosar 1.Recomandare de la preotul paroh si 2. Adeverinta de la Potopopiat deoarece sunt angajat in functia de Cantaret la Parohia Tarlungeni. Va multumesc anticipat!

  9. Buna ziua!

    Slavit sa fie Domnul!

    Va rog sa-mi spuneti si mie ce acte imi trebuie pentru admitere la teologie pastorala si daca trebuie sa dam vreun interviu sin in ce consta acesta.

    M-ar interesa costul cazarii la camin.

  10. Multumim!Speram sa putem comunica .Doamne ajuta!


Lasă un comentariu